perjantai 17. tammikuuta 2014

Kirjoittajat luomukaupan kulisseista esittäytyvät


Tervetuloa seuraamaan rovaniemeläisen luomu- ja lähiruokakauppa Vesalan blogia! 

Kokoamme blogiin terveellisiä ja maukkaita reseptejä niin arkeen kuin juhlaan. Kerromme myös kunkin sesongin ajankohtaisista tuotteista sekä kaupan tapahtumista. 

Blogin kirjoittajina häärivät Tenka ja Tuija.

Tenka työskentelee muiden puuhiensa ohella Vesalan kaupassa, missä hän osallistuu niin asiakaspalveluun kuin maistajaisten suunnitteluunkin. 

"Valmistan mielelläni aika täyttävää ruokaa, ja kun en käytä sokeria enkä eläinkunnan tuotteita, sitä ei tarvitse juuri murehtia. Vegaanina tulee pidettyä silmällä ruoan ravitsevuutta, mutta tärkeintä on kuitenkin maittavuus. Kokeilen mielelläni uusia raaka-aineita yhdistellen kotoisia makuja eksoottisempiin. Ruokaa on hauska laittaa isommallekin porukalle, kymmenelle tai vaikka sadalle."Tuija on ravintovalmentaja, joka auttaa asiakkaitaan terveempään ja energisempään elämään ilman tiukkaa pipoa. 

”En ole kiinnostunut pikadieeteistä enkä kalorilaskennasta vaan pysyvistä elämäntapamuutoksista. Olen intohimoinen ruuanlaittaja ja tykkään kokeilla uusia reseptejä. En noudata mitään erityistä ruokavaliota vaan keittiööni mahtuvat niin raakakakut kuin poronliha ja muikut. Tärkeintä ovat laadukkaat raaka-aineet.”

Blogiaiheita ideoi myös kauppias-Tarja, joka saattaa ehkä itsekin joskus kirjoittaa rivin pari.


Tule siis mukaan matkalle puhtaiden ja aitojen makujen maailmaan ja osallistu keskusteluun!

Tarja, Tenka ja Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti